044 304 3532 info@kallanparketti.fi

Referenssit

Luotettava ja laadukas yhteistyökumppani

 

Olemme alusta alkaen olleet mukana toteuttamassa niin uudis- kuin saneerauskohteita suurista pieniin projekteihin.

Referenssit

 • Rakennusliike Lapti Oy lattiapinnoite- ja laatoitustyöt 2016-2018
 • JL-Rakentajat Oy tasoitepumppaus, lattiapinnoite-, ja laatoitustyöt 2016-2018
 • Pieksämäen Prisma, laatoitustöitä 2018
 • Leppävirran koulu 2018 laatta-, matto- ja parkettityöt
 • Kuopion kaupunki, julkisten tilojen puu- ja parkettilattioiden hoitotyöt 2013-2018
 • Kuopion tuomiokirkko, puulattioiden kunnostustyöt (museoviraston kohde)
 • Jynkän koulu laatta- matto- parkettityöt 2017
 • Varkauden Waltterin koulu, laattatyöt 2017
 • Karttulan koulu laatoitustyöt 2018
 • Vakuutusyhtiöiden vesivahinkokorjaukset
 • Useiden asuinkohteiden lattianpäällystetyöt eri rakennusliikkeille


 

Asiakasreferenssit

"Kallan Parketti Oy suoritti lattiakorjauksen Trust Kapital Areenan Kilpikabinetissa. Suurin ongelma tilassa oli liian joustavat lattiat, jotka aiheuttivat ongelmaa asiakastilaisuuksia pidettäessä. Selvitettyämme korjausmenetelmän, sovimme myös muista muutoksista tilaa koskien. Samaan aikaan hallilla suoritettiin myös muita pienempiä muutostöitä."

"Kallan Parketti Oy suoritti korjauksen ja muut muutostyöt erinomaisesti ja aikataulua noudattaen. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen."

Kimmo Kapanen
KalPa Hockey Oy
 


"Olin pitkään suunnitellut asuntooni kylpyhuoneremonttia ja halusin siitä muuta kuin mustavalkoista standardilaatoitettua tunnelmaa. Pyysin paikalle useita palveluntuottajia ja he tarjosivat mustaa ja valkoista. Kun esitin toiveeni, jossa teemana olisi Egyptin Kuninkaidenlaakson haudat, olin tuonut yhden laatan  Luxorista, johon teema perustuisi, kaikki huokaisivat sen liian vaikeaksi... Ei sovi heidän tuotepalveluun ilman huomattavaa hinnankorotusta."

"Kallanparketti otti kuitenkin haasteen vastaan ja suunnittelimme yhdessä vaalean laatoitukset kulta-hopea-musta mosaiikkiefekteineen. Myös seinäsyvennykset eivät tuottaneet heille ongelmaa vaikka niiden rakentaminen oli todellista käsityötä."

"Vaikka vanhassa rivitalossa tulee aina yllätyksiä ( taloyhtiö määräsi tukirakenteita uusittavaksi), Kallanparketti hoiti asian nopeasti ja valvojan kanssa asiointi sujui erinomaisesti. Lisäksi kaikki alihankintoina tehdyt putki - ja sähkötyöt hoituvat niin, etten maksanut mistään odottelusta vaan työt oli suunniteltu tarkan aikataulun mukaan."

"Suosittelen lämpimästi Kallanparkettia!"

Sirpa-Liisa Pääkkönen
Jyväskylä
 


"Valitsimme Kallan Parketti Oy:n uusimaan Kuopion toimipisteen lattiapinnat vuonna 2011. Olimme tyytyväisiä ammattitaitoiseen työhön ja sen jälkeen olemme tilanneet heiltä muitakin remonttitöitä. Vuosien varrella Kallan Parketti on mm. remontoinut toimitilojemme rappukäytävät ja toimistotilat, maalannut seinät ja kattoja sekä purkanut vanhaa materiaalia ja asentanut uutta. Viimeisimpänä työnä Kallan Parketti toteutti kokonaisuudessaan toimistomme kuntosalilaajennuksen. Myös pienet huolto- ja asennustyöt hoituvat heidän kauttaan."

"Kallan Parketti Oy:n työn jälki on laadukasta ja työt hoituvat sovitun mukaisesti. Suosittelemme yhtiön palveluja lämpimästi."

Petri Tukiainen
Hallituksen puheenjohtaja
Trust Kapital Group
 


"VVO / Maitotie 5:ssä Pinnoitus-Pekka Oy:lla oli mittava julkisivukorjaus- ja parvekeurakka, jossa Kallan parketti urakoi julkisivujen laminaattien asennustyöt koolauksineen ja villojen asennuksineen, parvekkeiden taustaseinien lämmöneriste- ja panelointityöt, sekä jonkin verran ikkunoiden ja ovien asennustyötä."

"Kallan Parketti Oy teki työt sovitun mukaisesti ja sovitussa aikataulussa, työn jälki oli hyvää ja kerralla tuli valmista, mitään ei tarvinnut heidän jäljiltään korjata. Myös viime talven porrashuoneremonttien lattialaatoitustöistä voimme sanoa samaa, joista voimme myös antaa kiitettävän arvosanan."

"Teemme varmasti heidän kanssaan yhteistyötä myös jatkossa ja voimme suositella heitä lämpimästi."

Pinnoitus-Pekka Oy
Janne Lentz
työpäällikkö
 


"Ostimme tyttöystäväni kanssa vuonna 1992 valmistuneen omakotitalon, jossa oli vielä alkuperäinen hiomaton saarnimosaiikkiparketti. Vuodet ja edellisen omistajan koira olivat jättäneet jälkensä parkettiin, joka oli naarmuinen ja kellastunut/tummunut. Ajatuksissa oli visio vaaleasta, lähes valkoisesta parkettilattiasta, jossa kuitenkin puun syyt näkyisivät kauniisti läpi."

"Soitin muutamat parkettifirmat läpi ja niistä Kallan parketti Oy vakuutti minut jo puhelimessa asiantuntijuudellaan. Kohta kävimmekin jo tutustumassa lattiaan ihan paikan päällä ja sovimme tarkemmin asioista."

"Remontti alkoi sovitulla aikataululla ja valmistui kuten oli luvattu. Lattiasta tuli täsmälleen sellainen, jollaista olimme ajatelleet, ja työn jälki oli täydellisen erinomaista!"

"Suosittelen!"

Kari Taskinen
Maaninka