044 304 3532 info@kallanparketti.fi

Yritys

Kallan Parketti Oy

Aloitimme toimintamme Kuopiossa vuonna 2011. Toimimme tällä hetkellä koko Itä-Suomen alueella, tarjoten toimivia ratkaisuja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Asiakkainamme toimivat rakennusliikkeet, yritykset, julkinen sektori, vakuutusyhtiöt, yhteisöt ja yksityiset ihmiset.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua pohjasta pintaan. Keskeisiä palveluitamme ovat lattioiden pumppaustyöt, laatoitus-, parketti- sekä mattotyöt lisätöineen. Teemme myös yksityisasiakkaiden kokonaisvaltaisia remontteja avaimet käteen periaatteella. Pystymme järjestämään myös remonttien valvontapalvelut ja muut asiantuntijapalvelut. Siirry palvelut-valikoimaamme tästä.

Työntekijöillämme on työturvallisuuskortit, vedeneristyssertifikaatit sekä kuvalliset henkilötunnisteet. Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti mm. eri tuotevalmistajien koulutuksissa, näin pystymme takaamaan mahdollisimman ajantasaisen ja laadukkaan palvelun asiakkaillemme.
Käytämme omaa laadunvarmennusjärjestelmää, jonka myötä jokainen tehtävä työ dokumentoidaan ja dokumentit toimitetaan myös asiakkaalle.

Yrityksemme kuuluu Tilaajavastuu.fi palvelun piiriin, josta voi tarkastaa tilaajavastuulain mukaisten dokumenttien ajantasaisuuden.

Vuonna 2012 yrityksemme hyväksyttiin Lattian- ja seinänpäällysteliitonjäseneksi. Olemme myös Suomen yrittäjien jäseniä.

Ota yhteyttä yritykseemme niin katsotaan yhdessä teille paras ratkaisu.