Yritys
Kallan Parketti Oy

Monipuolinen yhteistyökumppani – Vuosien kokemuksella, aidosti ammattitaidolla

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua pohjasta pintaan rakennusliikkeille, yrityksille, julkiselle sektorille, yhteisöille sekä vakuutusyhtiöille, että kuluttaja-asiakkaille. Toteutamme toimivia ratkaisuja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Keskeisiä palveluitamme ovat lattioiden asennus- ja pintakäsittelytyöt, vesivahinkokorjaukset, laatoitus- ja vedeneristystyöt sekä mattotyöt lisätöineen. Palvelu-valikostamme löydät lisätiedot töistämme.

Kallan parketti on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Panostamme kasvuun ja kehitykseen painottaen eritoten työn laadun lisäksi sen dokumentointia. Yrityksemme toiminnan ytimessä korostuu kestävä liiketoiminta, kotimaisuus, kumppanuus ja perheyrittäjyys.

Olemme toimineet yhteistyökumppanina jo useamman vuoden ajan isoille rakennusliikkeille kuten Luja, YIT, Peab, Lapti ja Jalon. Julkisella puolella olemme olleet mm. Kuopion ja Espoon kaupungin sopimuskumppaneina.

Toimintamme pohjana yritysyhteistyössä on kumppanuus.
image
image
AMMATTITAIDOLLA JA ERIKOISOSAAMISELLA

Sisustusrakentamisen palveluita kuluttajille

Palveluissamme painotamme asiakkaan kokonaisvaltaista huomioimista aina tarjouspyynnöstä työn jälkeiseen ohjeistukseen.
Meille on tärkeää olla asiakkaan apuna ja tukena, neuvoen sekä ohjaten. Ennen sitovan tarjouksen antoa käymme tekemässä kohteessa ilmaisen katselmuksen, joka ei sitouta vielä asiakastamme mihinkään. Tarjoamme asiakkaillemme ajantasaista tietoa ja olemme nopeasti tavoitettavissa. Suoritamme työt sovitun aikataulun mukaisesti ympäristöstä huolehtien. Tämän lisäksi toimitamme asiakkaillemme työstämme laatudokumentoinnin, mahdolliset hoito-ohjeet sekä tuotevalmistajan dokumentit.

Asentajiltamme löytyy voimassa olevat työturvallisuuskortit, vedeneristyssertifikaatit sekä kuvalliset henkilötunnisteet.

Huolehdimme myös siitä, että yhteiskunnalliset vastuumme on aina hoidettu ja ajan tasalla. Kuulumme Tilaajavastuu.fi palvelun piiriin, josta asiakas voi itse tarkastaa tilaajavastuulain mukaisten dokumenttiemme ja velvoitteidemme ajantasaisen ja vastuullisen hoidon.

Olemme myös lattia ja seinäpäällysteliiton jäsen jo vuodesta 2012, tämän lisäksi olemme myös jäsenenä Suomen yrittäjissä.